HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu.

Marka
Stok Kodu
PLUM 4604
Fiyat
14,00 EUR + KDV
Havale
518,17 TL (%3,00 havale indirimi)
534,19 TL
48,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
İndirimli Ürün

Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu 4604


% 0,9’luk steril sodyum klorür solüsyon içeren kullanışlı bir şişe. Şişenin göz kupası gözün doğal yuvarlaklığına göre tasarlanmıştır. Bir kaza olması halinde sizin için rahat, hijyenik ve kolay bir şekilde göz yıkama ilkyardımının yapılmasını sağlar.
Göze kaçan yabancı cisim, toz, kir, çapak, yağ ve solvente karşı gözü temizlemek üzere kullanılabilen göz duşudur.
Göz duşu 0.9% steril sodyum klorür solüsyon içerir. Ergonomik göz duşu haznesi üzerindeki ok yönü işaretine kapak hafifçe çevrilerek göz duşu kullanıma hazır hale gelir, göz haznesini işaret ve başparmağınız ile hafifçe bastırarak gözünüze yerleştirin bu işlem göz kapağının açılmasına ve etkili göz temizliğine imkan verecektir. Bu işlemleri yaparken göz duşu şişesini çok sıkmayın fazla sert sıkmak göz solüsyonunun şişeden fazla miktarda çıkmasına yol açacağından gözünüzü rahatsız edebilir, göz solüsyonu göz ilkyardımı süresince bitene kadar kullanılmalıdır. Göz haznesi üzerinde toz kapağı vardır. Tek şişe olarak kullanılabildiği gibi boşalan göz duşu istasyonlarının doldurulmasında da kullanılır. Raf ömrü 3 yıldır.
Dikkat! Göz yaralanmalarında muhakkak medikal doktor yardımı alınmalı ve bu süreçte göz duşu kullanılmaya devam edilmelidir





Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu 4604


 




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu. Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu. ürününü en uygun fiyat seçeneği ve hızlı teslimat ile ilkisguvenligi.com'da bulabilirsiniz. PLUM 4604
Plum Göz Duşu 500 ml Göz Solüsyonu.
', 'ecomm_pagetype': 'product', 'ecomm_prodid': 15413, 'ecomm_totalvalue': sonfiyat });

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.